Spotgaai

By Suzanne Collins

 • Release Date : 2010-11-12
 • Genre : Dystopian
 • FIle Size : 1.08 MB
Score: 4.5
4.5
From 130 Ratings

Description

Spotgaai Katniss Everdeen overleefde tot twee keer toe de Hongerspelen, het macabere evenement dat eens per jaar plaatsvindt om de bevolking van Panem eraan te herinneren dat er niet te tornen valt aan het dictatoriale regime. Maar dat regime begint nu te wankelen. Rebellen nemen Katniss mee naar het grimmige District 13, waar de regering geen vat op heeft en waar plannen worden gemaakt voor een revolutie die haar weerga niet kent.

Terwijl de voorbereidingen voor de opstand in volle gang zijn, herstelt Katniss van de verwondingen die ze in de arena heeft opgelopen en bereidt ze zich voor op haar rol als leider van de revolutie. Ze is volledig bereid te vechten en zelfs te sterven voor vrijheid. Maar dan geeft president Snow Katniss te kennen dat hij iedereen van wie ze houdt kapot zal maken als de rebellen hun plannen doorzetten. De prijs van vrijheid lijkt hoger dan ooit...

Spotgaai is het bloedstollende slot van de trilogie die begon met De Hongerspelen en Vlammen.

Reviews

 • Geweldig

  5
  By Naomi Bongaerts
  Ik vind het spijtig dat er maar 3 boeken zijn. Ongelofelijk goed
 • Super 3e boek

  5
  By KatrienNav
  Altijd is er de vraag... Hoe sluit een trilogie goed af... Wel ze zijn er in geslaagd het laatste boek spannend en meelevend te maken! Een goed einde!
 • Beste Trilogie x

  5
  By Nienell
  Ik ben gestart bij Harry Potter toen ik jonger was, ik kwam iets te kort... Een liefdesleven? Dat liefdesleven kreeg ik bij de twilight saga... Maar daar had ik iets te veel mee siencefiction (kind of?) Nu krijg ik deze trilogie voorgeschotelt en dit is waar ik naar op zoek was... Spanning, het liefdesleven dat toch realistisch was en een portie siencefiction die er ook was maar gemengd met de gevoelens van katniss beslist het beste is wat ik ooit gekelezen heb! &&& Een niet al te happy end dat heel jammer is omdat je met de karakters meevoelt, maar toch heel realistisch blijft x Sorry voor mijn lange recensie! De trilogie... In 1 woord ;; OVERFANTASTICHSUPERGEWELDIG!!

keyboard_arrow_up