En uit de bergen kwam de echo

By Khaled Hosseini

 • Release Date : 2013-05-21
 • Genre : Literary
 • FIle Size : 1.95 MB
Score: 4.0
4.0
From 64 Ratings

Description

En uit de bergen kwam de echo Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden. Khaled Hosseini volgt zijn personages van Kabul naar Parijs, van San Francisco naar het Griekse eiland Tinos, en weer terug naar Kabul. Hij onderzoekt de vele manieren waarop mensen elkaar liefhebben, elkaar pijn doen en verraden én hoe ze zich voor elkaar opofferen.

Gedreven door zijn inlevingsvermogen en psychologische inzicht, waardoor De vliegeraar en Duizend schitterende zonnen wereldwijde bestsellers werden, toont Khaled Hosseini zich in En uit de bergen kwam de echo eens te meer een geboren verhalenverteller.

Khaled Hosseini is een van de meest succesvolle en geliefde auteurs ter wereld. Hij is ook ambassadeur voor de United Nations High Commissioner for Refugees en de United Nations Refugee Agency, en hij is oprichter van de Khaled Hosseini Foundation, een organisatie die humanitaire hulp biedt aan Afghanistan. Hosseini woont in Californië.

Reviews

 • prachtig

  5
  By Olicar127
  Het was het eerste boek van Khaled Hosseini dat ik gelezen heb en ik vond het prachtig. Vanaf de eerste tot de laatste pagina werd ik in het verhaal meegenomen. Als je begint met het boek wil je niet meer stoppen. Ik ben nu De vliegeraar van hem aan het lezen en het is ook een heel mooi verhaal.
 • En uit de bergen kwam de echo

  1
  By Patrick Depauw
  Duizend schitterende zonnen was PRACHTIG. De vliegeraar al veel minder. En uit de bergen kwam de echo ... EEN RAMP

keyboard_arrow_up