De deal - Aflevering 1, 2, 3 gratis

By Michelle Miller

  • Release Date : 2015-05-14
  • Genre : Suspense
  • FIle Size : 0.80 MB
Score: 3.5
3.5
From 6 Ratings

Description

De deal - Aflevering 1, 2, 3 gratis Een miljardendeal brengt zes mensen samen.
Lees nu gratis de eerste drie hoofdstukken!

Aflevering 1
De loopbaan van Todd Kent, een van de rising stars bij de New Yorkse investeringsbank L.Cecil, raakt in een stroomversnelling wanneer Josh Hart, CEO van datingapp Hook, hem vraagt de beursgang van zijn bedrijf te begeleiden. Nick Winthrop, financieel directeur van Hook, is allesbehalve blij met deze keus, maar kan niet anders dan toekijken. Bij L.Cecil is de beursgang het gesprek van de dag, zeker als Todd zijn oude liefde Tara Taylor opneemt in het team.

Aflevering 2
In Californië ontdekken de New Yorkers dat de samenwerking met Hook allesbehalve soepel loopt. Tara wordt onder druk gezet door Josh en Todd vraagt zich af of zij wel de juiste keus is.
Nick Winthrop vertrouwt de bankiers niet en schakelt programmeur Juan Ramirez in om ze in de gaten te houden. Fox News bericht over de fatale overdosis van Kelly Jacobson, een Stanford-studente die het team zou komen versterken.

Aflevering 3
Tijdens een korte pauze in hun moordende schema gaat Tara naar een afspraak met Callum Rees, een van de eerste investeerders in Hook en een internationaal bekende playboy. Onderweg krijgt ze een e-mail die een buitenkans voor haar carrière kan betekenen.
Journalist Charlie Jacobson herdenkt de dood van zijn zus Kelly in Palo Alto. Hij ontdekt dat ze onder verdachte omstandigheden is overleden.

Reviews

  • De deal

    4
    By Lauredje
    De schrijver speelt goed met het verwachtingspatroon van de lezer waardoor het boek soms verrassend overkomt. De afwisseling tussen de personages is langs de ene kant leuk, omdat je vanuit verschillende standpunten het verhaal volgt. Maar langs de andere kant is het soms ook moeilijk, omdat je niet kan volgend wie wie is en is het dus soms een beetje verwarrend. Ik vind het zeker en vast een aanrader!

keyboard_arrow_up